Tag familien med på tur i en rummelig og sikker Ford Galaxy

Der er forskellige typer biler til forskellige slags mennesker. Hvis man er single og bor i byen, så har man brug for en bil, der nemt kommer rundt og er til at parkere alle steder. Bor man ude i skoven, så er der brug for træk på alle fire hjul, og et karosseri, der ikke ligger for lavt. Skal man cruise op ad Strandvejen, så er en smart lille sportsvogn måske lige sagen. Men har man familie og børn, så er det plads og luft i kabinen, der tæller. Her kommer et godt bud på en familiebil.

Der er nemlig masser af plads til både passagerer og bagage i en Ford Galaxy. Denne bil har højt til loftet, så der er masser af luft i kabinen, så man ikke føler sig indespærret på de lange ture. Med Ford Galaxy er der tale om en bilmodel, som er designet specifikt målrettet familier. Når man er mange, der skal med på turen, så er det vigtigt, at alle sidder godt, så der ikke er risiko for transportsyge eller andre ubekvemmeligheder. Især på lange ture er det vigtigt, at alle trives og sidder behageligt.

Højt niveau af sikkerhed

Sikkerhed er altid vigtig. Men når man er på tur med alle sine guldklumper, så er sikkerheden ekstra vigtig. I Ford Galaxy er der flere systemer, der kan træde i kraft og hjælpe føreren, hvis der er fare på færde. Der er også et hyper effektivt Airbag-system, som vil reagere lynhurtigt, hvis man er så uheldig at komme i en situation, hvor kollision er uundgåelig. Her er der virkelig arbejdet med teknologien, så man kan føle sig tryg i sin bil.

Bilisternes webshop

Hos hessel.dk kan man finde alle typer biler. En af Danmarks største bilforhandlere har her lavet en webshop, hvor hele sortimentet kan beses. Også familiebiler som Ford Galaxy er repræsenteret her, både med tekst og billeder og informative illustrationer. Hvis man har spørgsmål, så er der personale i kundeservice, som kan besvare dem, og i øvrigt rådgive og vejlede dig som køber.