Syng i vilden sky med højskolesangbogen

Det er hyggeligt at sidde i sin stue og læse en god bog i ro og mag. Der falder en fred over en, når man lukker sig ude fra hverdagens problemer og stress og jeg. Det er skønt at læse og lytte til ordene inden i sig selv. Man skaber billeder og ser filmklip af handlingen, mens man læser side op og side ned. Læsning er sundt for sjælen. Der er helt sikkert mental helse at hente ved at læse. Men der findes også bøger, som ikke bare skal læses, men synges.

Den ikoniske danske bog, højskolesangbogen, burde finde i alle danske hjem. Det er en bog fuld af skatte. Sange man kan synge ved bestemte lejligheder, hvor der virkelig er brug for sang, eller bare på en kedelig regnvejrsdag, hvor alt bliver lysere, hvis der kommer en sang ind over. Der er mange situationer, hvor det passer godt, at man slår op i højskolesangbogen og synger højt. Gerne flere sammen, så bliver det ekstra godt, men også gerne alene. En god sang er altid godt.

Køb den hos boghandleren

Hvis du kigger i højskolesangbogen, så vil du finde mange sange som du måske helt havde glemt, men som virkelig betyder noget for dig. Man opdaterer jævnligt højskolesangbogen, så nye klassikere kommer med. Der er nok at synge med på, både sammen med venner og familie. Skønne sange, sjove sange, sørgmodige sange og lejlighedssange.

Og hvis du går ind hos boghandleren, online eller fysisk, så kan du finde et frisk eksemplar af højskolesangbogen, som du kan give til en ven eller dig selv. For alle har fortjent at eje et eksemplar af denne bog, som er så fuld af skønne sangskatte, at den er lige ved at sprække. Fisk den frem, når vennerne er på besøg og syng så taget letter.

Helsebringende skrålen

Det er sundt at synge, både for sig selv og i kor med venner og familie. I får det bedre fysisk, i får det bedre med hinanden og i får det helt sikkert også bedre med jer selv. For sang er sundt.