Marinerede steaks

4 pers.

Ingredienser

4 skiver tyksteg, ca. 4 cm, ialt 1½ kg

Marinade:
2½ spsk. soya
2½ spsk. fish sauce
3 fed presset hvidløg
2,5 cm. frisk ingefær, revet
2 spsk. sesamolie
2 spsk. sukker
sort peber
4 grofthakkede forårsløg

Fremgangsmåde

Læg bøfferne i en stor plastikpose. Hæld alle ingredienserne til marinaden ved. Pres luften ud af posen, bind knude pÃ¥ og masser den til marinaden er fordelt. Kødet skal trække natten over eller op til et døgn pÃ¥ køl. Bøfferne grilles ca. 5-7 minutter ved stærk varme, sÃ¥ de er brændte udenpÃ¥ og røde indeni – eller efter behag. Lad dem hvile lidt.
Server med kinesiske pandekager rullet med kød, agurk og forårsløg eller i en flækket bolle med HP sauce.