Sæt præg på din boligindretning med en flot loft roset

Roset til lampe

En loft roset, eller en baldakin som de også bliver kaldt, er den man bruger til at skjule strømudtaget i loftet med. Med en roset kan du skjule det sted hvor lampen er monteret. En samling af ledninger plejer ikke at være det kønneste syn, så en roset kan være en rigtig god løsning på dette.

Rosetter i flere farver

Rosetter behøver på ingen måde at være kedelige. Man kan finde mange forskellige former for rosetter og baldakiner, til at skjule ledningerne i loftet. Der findes både rosetter til én, to, tre, ja faktisk helt op til 10 lamper eller fatninger. Disse rosetter laves i mange forskellige farver, så det er muligt at matche din loft roset med din lampe samt resten af din boligindretning.

Baldakiner til lamper

Selvom en baldakin eller en roset er ideel, når man skal skjule strømudtaget i loftet, kan den dog også bruges som slags udsmykning i loftet. Her kan den, udover sin funktion, også pynte og fungere som ?prikken over I?et? på din lampe og dermed give din indretning det sidste touch.

Find den flotteste roset

Som nævnt er der mange muligheder for at vælge en flot roset som skiller sig ud. Kun fantasien sætter grænser for, hvor mange lamper eller fatninger du vil hænge ned fra den samme roset. Materialet på loft rosetter kan være af både plast, metal og træ, hvor de to førstnævnte dog er de mest almindelige. Her finder du et af Danmarks største udvalg af rosetter og baldakiner.

Rosetter til flere lamper

Rosetter med to eller flere huller til lamper og fatninger, laves i flere forskellige farver og varianter, så det er muligt at vælge den farve, som matcher dine lamper samt resten af dit hjem. Hvis du vælger at hænge to eller flere fatninger sammen, kan du både hænge dem på linje med hinanden, men du kan også at hænge dem i en klynge, lidt forskudt for hinanden.

Et godt råd med på vejen

Husk altid at mål op, så du er sikker på, at der er plads til alle dine lamper, hvis du skal hænge flere lamper i den samme roset. En lampes diameter måles altid på det bredeste punkt.