Registrer jeres gæster elektronisk

Har man mødegæster og skal byde dem velkommen ombord, så er der mange små detaljer, der kunne være rare at få på plads på en enkel måde. Gæsten skal registreres og bydes velkommen, vises vej til de rette lokaler og have wi-fi, så de kan benytte internettet i virksomheden. Det kan være en stor mundfuld for en receptionist, hvis der pludselig kommer et helt hold af gæster. Her kunne det være rart med et system, der kunne tage sig af gæsterne på en enkel og venlig måde.

Med Pronestors system bliver gæsteregistrering gjort superenkelt. Jeres gæst skal bare scanne en QR-kode, så ligger det hele klar i vedkommendes telefon, lige til at gå til. Pludselig er gæsteregistrering ikke længere en langvarig proces ved skranken i receptionen. Alt hvad receptionisten skal gøre, er at guide gæsten hen til QR-koden, så klarer resten stort set sig selv. Det behøver ikke at være så vanskeligt.

Kører fint sammen med bookingsystemet

Har I i forvejen et bookingsystem fra Pronestor, som taler det ubesværet med systemet for gæsteregistrering. Det hele kobles sammen og det giver en række store fordele, både for gæsten og værten. På få sekunder kan en gæsteregistrering gennemføres, samtidigt med at mødebookingsystemet bliver klar over, at nu er gæsten i huset. 

Hvis jeres receptionist frigøres fra at foretage den gammeldags gæsteregistrering, så bliver der mere plads og tid til at kæle for gæsterne og sørge for at de føler sig velkomne og godt tilpas. Der bliver et andet overskud i receptionen og der bliver mere plads til glæde. Med systematisk, elektronisk gæsteregistrering glider alting lettere.

At føle sig velkommen

En god modtagelse er første skridt hen imod et godt samarbejde. Føler din gæst sig velkommen og i trygge hænder, så er isen allerede brudt, og I kan lettere gå ind i mødet med de udfordringer, der skal løses. Man løser problemer bedre, hvis stemningen er god og formalia er faldet på plads uden problemer. At være vært for en gæst, der allerede føler sig godt behandlet giver en god og frimodig stemning, som gøder jorden for frugtbare forhandlinger.