Når gymnastiktøjet bliver favorittøjet for ungerne

Både børn og voksne har godt af at røre sig og få motion. Træningscentre er der nok af, men det er ikke alle, der har det rart med at træne med maskiner. Den menneskelige faktor betyder også noget, og de monotone bevægelser kan virke kedelige og uinspirerende. Her kan gymnastik være et godt alternativ. Mange forbinder måske gymnastik med Kaptajn Jespersen og stive øvelser, men sådan er det slet ikke i den moderne gymnastikverden. Her er det hele mere levende.

Og børn synes det er sjovt at gå til gymnastik. Her er mange spændende udfordringer og svære og sjove øvelser. Og med det rigtige gymnastiktøj til børn er det let at lokke den med i gymnastiksalen. For man kan få gymnastiktøj til børn, der er så lækkert, både at gå med og i designet, så det kan ende med at blive det foretrukne sæt tøj i ungernes garderobe. Det er i hvert fald erfaringen hos CHOPAR, som udvikler gymnastiktøj til børn. Ungerne bliver vilde med deres gymnastiktøj.

Gymnasternes eget brand

Hos CHOPAR arbejder gymnaster og designere tæt sammen om at udvikle gymnastiktøj til børn, som både er rart at have på og samtidigt ser virkelig godt ud. Det er der kommet et helt lille underbrand ud af, som hedder Kids By CHOPAR. Fra kunderne lyder det ofte, at fra den dag, deres børn fik gymnastiktøj herfra, da ophørte balladen i morgentimerne, om hvilket tøj de skulle have på. For valget faldt hver gang på gymnastiktøjet fra Kids By CHOPAR. En sød lille historie, der siger noget om, hvor godt samarbejdet mellem designere og konsulenter er i denne virksomhed.

En webshop for gymnaster

I webshoppen, chopar.dk, kan man finde de skønne kollektioner med gymnastiktøj til børn. Der er mange flotte styles at vælge imellem, så det er bare om at gå på opdagelse, og eventuelt tage sit barn på skødet, så han eller hun kan være med til at vælge det rigtige. Hvis man har spørgsmål, kan man skrive via hjemmesiden. Det kan være rart at få hjælp fra kyndige folk, hvis man er usikker på noget.