Min top 4 anbefalede bøger om kærlighed

Der findes mange forskellige bøger om kærlighed. Nogle bøger handler om den store kærlighed, andre bøger handler om den første kærlighed, og så er der bøger, der handler om kærlighedens mange facetter. Jeg har her lavet en top 4 over bøger, der alle på den ene eller anden måde handler om kærlighed. Der er både bøger med sjov og alvor, du kan læse om den svære kærlighed, bøger om sorgens kærlighed, bøger, der handler om den første kærlighed, og meget mere.

1. Til døden os skiller af Kit A. Rasmussen.

Romanen “Til døden os skiller” handler om den unge fyr Nick, der på trods af en hård opvækst og et blakket ry har nogenlunde styr på livet. Indtil han møder Isabelle. Men alt er ikke idyl og evig kærlighed. “Til døden os skiller” er en stærk ungdomsroman, der tilhører genren domestic noir. I denne genre er det farligste i livet ofte er tættere på, end man tror.

2. Stolthed og fordom af Jane Austen.

Den anden bog på listen er Stolthed og fordom, som er skrevet af Jane Austen. Bogen fortæller historien om den unge pige Elizabeth Bennet, der er næstældste i en familie med fem piger. Elizabeth er en intelligent, uafhængig og ukonventionel ung kvinde, der lever i 1800-tallets England, hvor piger ikke har meget livsindsigt og har få rettigheder. Elizabeths verden bliver vendt på den anden side, da hun møder den unge, rige og arrogante Mr. Darcy. Bogen handler om den udvikling, Elizabeth gennemgår, og om, hvordan hun opdager, at hun også kan føle sig tiltrukket af en mand, selvom han ikke lever op til alle hendes forventninger.

3. Min bedste fjende af Sally Thorne

I denne seksuelle forførende kærlighedsroman følger vi de to unge arbejdskammerater, Lucy og Joshua, der er fulde af gnistrende kemi. De hader hinanden, men sådan er det bare ikke. “Min bedste fjende” er en skøn blanding af humor og kærlighed, og den er velegnet til alle, der godt kan lide at følge karaktererne i en bog på deres vej mod romantik.

4. Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

Den sidste bog på top 4 listen er Colleen Hoovers roman Forbandede kærlighed.
Bogen handler om den unge Tate Collins, der møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang. Det er langt fra kærlighed ved første blik, men de to har en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex.