Løbehjul til alle

Der findes vist ikke mange nulevende danskere, der ikke har haft et løbehjul som barn. Løbehjulet er et ikonisk stykke legetøj. Men i vore dage er det mere end blot et stykke legetøj. For mange voksne er det et transportmiddel, som dagligt bringer en fra A til B ad byens gader. Både til og fra job og uddannelse. Man kommer hurtigt frem og får god motion på samme tid. Det er da også en smart og superenkel opfindelse. Et trinbræt med hjul under, som skubbes afsted med fodkraft.

Hvis du er på udkig efter et godt løbehjul til dig selv eller dit barn, så tag et kig ind hos Coolshop. Her finder du et stort udvalg af løbehjul i alle tænkelige afskygninger. Der er masser af motorisk indlæring i et løbehjul for et barn, som gerne vil hurtigt omkring. Der skal koordineres med hele kroppen og det hele foregår på en legende og sjov måde. Og den motion, man får af at løbe på løbehjul, er sundt og godt for alle aldersgrupper.

Tricks på ramperne

For mange bliver det at løbe på løbehjul til mere end blot transport og leg. Det bliver en hobby, hvor man kaster sig rundt på ramperne på skateboardbanerene og laver vilde stunts og smarte tricks. Det er ikke tilfældigt at løbehjulet er blevet adopteret af skatermiljøet, for der er muligheder for virkelig mange tricks, når man først har fået lært at bruge det på den skateragtige måde.

Men fuld fart og vilde stunts er ikke et krav. Man ser ofte mennesker, tæt på pensionsalderen, der kommer trillende ned ad gaden på løbehjul, måske med et indkøbsnet under armen. Og så er der også kommet batteri og motor i dette transportmiddel, så man ikke længere behøvet at skubbe sig afsted, man stille og roligt, værdigt stående, kan lade sig transportere.

Et indslag i trafikken

Løbehjulet er blevet en del af trafikken i de fleste danske byer. Det kan godt give udfordringer engang imellem. En god cykelhjelm er godt tilbehør, hvis man skal færdes i byerne på løbehjul. Sikkerhed er godt for både børn og voksne.