Køb cykelhjelm til dit barn

Det er skønt at cykle. Det synes de fleste børn også. Følelsen af frihed og luft, fart og god balance er vigtige dele af oplevelsen af det, vi kunne kalde cykelglæde. Det er sundt for børn at lære at cykle, fordi der er så mange motoriske udfordringer at overvinde og bemægtige sig. Det er sjovt at blive god til at cykle, og sammen med vennerne kan man cykle lange ture og udforske, om ikke den store verden, så i det mindste det nærmeste nabolag. Men pas på hovedet!

En god børnecykelhjelm kan redde liv. Så enkelt kan det siges. Og vi tager den lige igen: En god børnecykelhjelm kan redde liv. Dit barn skal have lov til at cykle og lege og eksperimentere. Det er så givende og vigtigt, at børn får lov at kaste sig ud i livet, også på cykel. Det er okay, at man falder på cykel og slår sig. Det er en del af enhver barndom at falde og slå sig. Men pas på hovedet. Køb en cykelhjelm til dit barn. En cykelhjelm kan redde liv.

Smukke, flotte og seje modeller

En børnecykelhjelm kan fås i mange former og farver. De kan være søde, sjove eller seje. Det vigtigste ved en børnecykelhjelm er, at den beskytter dit barns hoved. Og en god cykelhjelm beskytter. Det er afprøvet og bevist. En cykelhjelm tager det værste af slaget ved et uheldigt fald og kan dermed redde dit barn for slemme skader. I sidste ende kan en børnecykelhjelm redde dit barns liv.

Derfor er det så utroligt vigtigt, at forældrene står fast overfor deres børn og insisterer på, at når man cykler, så har man sin børnecykelhjelm på. Dit barn kan sagtens lære at gøre det til en vane at tage sin cykelhjelm på, inden han eller hun stiger på cyklen. Det er et spørgsmål om vane.

Sikkerhed er godt

Ja, sikkerhed er godt. I hvert fald når det gælder hovedet. Man behøver ikke at pakke sine børn ind i vat, slet ikke. Men deres små søde hoveder er vigtige. En børnecykelhjelm er god beskyttelse og sund fornuft.