Få greb om golfspillet med den rigtige putter

Golf er hovedsageligt en sport, der udøves i de lyde måneder. Bevares, man kan øve sig inden døre, men det bliver først rigtig sjovt, når man kommer ud på de store baner, under åben himmel. Her kan man tilbringe mange timer. En golfbane er lang, og der er ofte mange slag at slå mellem de enkelte huller. Her bruger man forskellige køller til de forskellige typer slag. En velassorteret golfbag bør indeholde et pænt udvalg af køller, som er specielt egnet til de enkelte slag.

Når man taler om putter golf, så drejer det sig om den specielle kølle, som kaldes en putter. Den bruger man oftest på greenen, når bolden skal have det sidste skub hen imod hullet. Når man spiller putter golf, så er det i dette område det foregår. Og det gælder om at finde den putter, der passer bedst til ens sving og feeling. Det betyder ikke så meget, hvad din putter koster, hvis bare den føles rigtigt, og passer til dit sving. Her vil det være godt med en øvelsesplads, hvor du kan prøve nogle forskellige puttere af, og mærke efter, hvad der føles bedst.

Mange faktorer spiller ind

Når man skal vælge sin putter, så spiller sving og længde naturligvis en afgørende rolle. Men der kan også være andre ting, der spiller ind. Skaftet skal ligge godt i netop dine hænder. Det er vigtigt at mærke efter disse ting, for det er afgørende at man har en putter, der passer til ens statur og spillestil. I det hele taget kan det godt betale sig at være grundig, når man vælger sit udstyr. Man bør give sig god tid, og ikke lade sig stresse til at tage en hurtig beslutning.

Golf er blevet en folkesport

Det giver ikke længere mening at man putter golf i kategorien “sport for de rige”. Tidligere har denne sport været forbeholdt folk med penge på lommen, men i vore dage udøves denne sport af folk fra alle sociale lag. Det er rart at se, at udviklingen er gået den vej, for det giver en herlig mangfoldighed i sporten.