En hybrid med det hele

Det er skønt at se på biler. Der er så mange at vælge imellem og mange af dem passer måske lige til det man havde tænkt sig de skulle kunne, hvis man skulle købe. Mange bilkøbere tænker på design og pladsforhold, men også på om bilen kan klare lidt terræn. Den må godt være stor nok til hale familien, men samtidigt heller ikke for krævende med brændstof. Det sidste bliver vigtigere og vigtigere for folk. Benzinforbrug og CO2 er oppe i tiden.

Er man interesseret i en robust bil med ultra lavt brændstofforbrug, så er Ford Kuga hybrid et rigtig godt bud. Ford Kuga hybrid kan køre helt op til 71,4 km på en liter benzin, takket være det smarte hybridsystem, hvor elmotor og benzinmotor arbejder sammen om at trække bilen med så lavt et brændstofforbrug som muligt. Man skulle ikke tro at sådan en kraftkarl, som Ford Kuga hybrid kunne nøjes med så lidt, men teknikerne hos Ford har været særdeles innovative.

SUV?ens gode egenskaber

Det er rart at kunne komme omkring, også der, hvor den firesporede motorvej holder op og terrænet bliver lidt udfordrende. At have muligheden for at kunne komme frem, næsten overalt, det giver en herlig frihedsfølelse. Med træk på fire hjul og godt med muskler, så har Ford Kuga hybrid det, der skal til for at kunne komme af vejen.

Og pladsforholdene betyder jo også noget, især hvis man er en familie, der skal til og fra sommerhuset eller på længere rejser med bilen. Ford Kuga hybrid har den plads I behøver. Designet er målrettet på plads og komfort og begge dele er lykkes med stort held. Her er plads til hele familien, og al den bagage man kan tænke sig til en længere tur. 

Lyden af næsten ingenting

En Ford Kuga hybrid er ekstremt støjsvag, takket være den ny teknologi. Nyd freden, mens du suser gennem landskabet, med fuldt læs, og hele familien om bord. Det er en fornøjelse at køre denne bil, både på grund af komforten og den store kabine, men i den grad også på grund af den stilfærdige motor.