Der er stadig ikke noget som et godt brætspil

Det er hyggeligt at være sammen med familie og venner, og spise sammen og snakke. En tur i sommerhuset med de nærmeste er balsam for sjælen og man få ladet batterierne op, så man er klar til nye udfordringer på jobbet. Måske har man på forhånd besluttet at drosle ned på sociale medier og elektroniske devices, så man kan koncentrere sig om det hyggelige samvær. Hvis vejret ikke lige arter sig som forventet, så er det godt at have et sjovt brætspil med i bagagen.

I de seneste år er brætspil blevet mere og mere populære. Efter at have lidt noget under konsollernes indtog i nullerne, har de gamle brætspil fået en velfortjent renæssance. Og det forstår man godt, for der er ikke noget, der kan fyre så godt op under den hyggelige stemning som at samles om et godt og underholdende brætspil. Og der er faktisk en udvikling i gang. Der udvikles nye former for spil i de mest innovative miljøer i flere lande, også i Danmark.

Stor variation i udbuddet

Alle kender til ludo, som er en klassiker indenfor brætspil. Matador er en anden, man kan nævne. Blandt de lidt nyere er det klassiske quiz-spil, Trivial Pursuit, som har sat hjernerne i sving i mange familier og vennegrupper, når der er blevet trukket kort med svære spørgsmål. Men også nyere spil som Det Dårlige Selskab og Pokémon kan sætte liv i kludene, når man samles ved bordene over et godt brætspil. Det er sjovt, hyggeligt, underholdende og spændende. Man konkurrerer og lægger strategier, man håber på det bedste, når terningen ruller. Alle følger spændt med.

Coolshop har dem

Hvis man er på udkig efter gode brætspil til ferien i sommerhuset, så er coolshop.dk et godt sted at besøge. Der er meget at vælge imellem i det store udvalg. Både spil for voksne og for børn, og mange skønne spil for hele familien. Men kan sagtens finde noget, der passer til den forsamling, man skal i sommerhuset med. Gå selv på opdagelse og læs dig igennem beskrivelserne ved hvert spil.