Dagens bog anbefaling: They Both Die At The End


Hvis du søger efter en bog, der kan røre ved dine følelser, så er They Both Die At The End af Adam Silvera et godt bud. Bogen handler om to drenge, der får at vide, at de begge kommer til at dø i dag. De beslutter sig for at bruge deres sidste dag på at leve livet fuldt ud.
Bogen er en rørende fortælling om venskab, kærlighed og døden. Den er velegnet til unge i alderen 13+.

Hvad handler bogen om?

Bogen handler om to teenage drenge, der går på samme skole. De får begge en telefonopringning af “Death-Cast”, som fortæller dem, at de begge kommer til at dø i dag. De beslutter sig for at bruge deres sidste dag på at leve livet fuldt ud i stedet for at sidde hjemme.

Hvad kan man lære af bogen?

På dagen for den store apokalypse blev der åbnet en app, der kunne give besked til folk, der kommer til at dø dagen efter. Det betød, at man kunne gøre sig klar og leve livet fuldt ud. Det var både en gave og en forbandelse. Vores tid på jorden er begrænset, så vi skal leve livet fuldt ud. Vi skal huske, at vi er taknemmelige for at vi er i live.

Hvordan er karaktererne?

Karaktererne er virkeligt flotte. De er nogle unge teenagere, der er på randen af at blive voksne, men de har en stor udvikling gennem bogen, de bliver mere modne. Deres venskab bliver stærkere. Det er så rørende.

Hvordan er sproget?

Sproget er virkeligt enkelt. Bogen er skrevet på et letforståeligt sprog, der gør, at alle kan forstå den. Bogen har en flot sproglig stil, der er med til at gøre bogen mere interessant at læse.

Hvordan er handlingen?

Handlingen er god og rørende. Den er måske lidt forudsigelig, men den er stadigvæk god. Den er et godt bud på en god historie, hvor personerne udvikler sig.

Hvordan er konklusionen?

Konklusionen er virkeligt rørende. Den er god og vellykket og indeholder nogle små overraskelser. Ikke noget, der ændrer på plotet, men nogle små ændringer, der er med til at gøre bogen endnu bedre end den er i forvejen.

Hvem vil kunne lide at læse bogen?

Denne bog er målrettet til teenagere i alderen 13+, men den kan også sagtens læses af voksne. Den vil give dem noget at tænke over og vil være en god bog, der gør dem klogere på livet.