gave

5 julegaver idéer til hyggetypen

Nu er det igen tid til at finde på gode gaver til dem, du holder af. Er der en hyggelsker i dit liv? Så skal du se med her, for nu kommer der inspiration til 5 hyggelige julegaver.

1. Stærk overgang af Anne Hjemøe

Stærk overgang er en bog om at blive alene, om at komme igennem en krise og om at finde sin egen styrke. Anne Hjernøe fortæller her sin egen historie om at blive skilt og alene med tre børn. Hun er ærlig og modig, og hun giver en masse stof til eftertanke. Det er en bog, der kan give ro i sjælen og trøst i en svær tid. En bog er altid en god gaveide til hyggetypen, de kan sidde under et tæppe på sofaen en stille vinteraften.

2. The Body Shop Body Butter

En creme, der er god til både krop og ansigt. Den er fugtgivende og nærende, og så dufter den himmelsk af jordbær. Den er perfekt til at give dig en hyggelig stund for dig selv, hvor du kan pleje din krop. En hyggetype vil sandsynligvis elske at smøre sig ind i en velduftende creme efter en varmt bad.

3. Lækker te

En god kop te er altid hyggelig. Og hvis du vælger en lækker te, så bliver den endnu bedre. Prøv f.eks. en af de fine teer fra The Body Shop, der findes i mange forskellige varianter. De fleste hyggetyper vil elske at sidde og nyde en god kop te, hvis du til og med har købt en fin og personlig keramikkop, så er gaven helt i top.

4. Hyggetøj

Det behøver ikke at være dyre designer brands for at være lækkert og hyggeligt tøj. Du kan finde mange hyggelige og behagelige styles i høj kvalitet hos f.eks. H&M og Gina Tricot. Hyggetøj som fx matchende sweatshirts og sweatpants eller måske en ternet pyjamas er ideelle gaver til hyggetypen.

5. Varme hjemmesko

Når det er koldt udenfor, så er det rart at komme hjem til et par hyggelige hjemmesko. Du kan finde et stort udvalg af lækre og bløde hjemmesko online, så du kan finde dem, der passer lige til den, du holder af.

Konklusion:

Det er ikke altid nemt at finde de helt rigtige julegaver. Men hvis du ved, hvad personen, du giver gaven til, holder af, så er det meget lettere. Så hvis du ved, at en person elsker at hygge, så kan du finde inspiration til gaven her.