3 gode tips til at pifte hjemmet op i din ferie

Hvis du trænger til forandring, så kan det være en god idé at starte med hjemmet. Man behøver ikke flytte i en ny bolig for at skabe nogle nye rammer. Der er rigtigt mange ting, som man kan gøre ved den bolig man allerede bor i og det behøver ikke kræve en hel masse. Ofte handler det måske om farver, pynteting og plads. Læs med her.

Sæt kulør på væggen med den rette maling online

Hvis der er noget, som kan give liv i hjemmet, så er det væggene. Hvis du gerne vil skabe nye rammer i dit hjem så kan en anden farve maling gøre meget. Det kan være en idé at læse om, hvilke farver som kan være forstyrrende, samt hvad man selvfølgelig selv kan lide. Du kan på decofarver.dk finde maling online til dine vægge eller andre steder i hjemmet.

Det kan også være, at det er loftet, muren eller træværket som trænger til en ny farve. Du kan finde maling online til hele hjemmet på decofarver. Du kan også læse om, hvilken maling online, som bruges til, hvad, så du er sikker på at finde den rette. Se det store udvalg af maling online på hjemmesiden og lad dig inspirere.

 

Flyt møblerne og oplev et helt nyt hjem

Noget så simpelt som at flytte om derhjemme, kan gøre meget for rummet. Måske kan du i stuen flytte sofaen, fjernsynet og spisebordet, så det står anderledes. Det kan både være med til at give et helt nyt indtryk når du træder ind i rummet, men også gøre meget for pladsen. Du kan også gå i genbrugsforretninger og købe gammelt guld.

Du kan sådan set ofte finde det meste inventar til en rigtigt fornuftig pris. Du kan for eksempel købe gamle træmøbler, eller male de gamle for at give dem nyt liv. Decofarver.dk har også maling online til møbler, så du kan pifte dit inventar op.

Et andet godt tip er at få flere planter ind i hjemmet. Grønne planter er ikke bare smukke at se på. Mange af dem kan også være med til at rense luften gevaldigt.